Шкребки для посуду three mini – виконані з найтонших зволікань нержавіючої сталі, така мочалка відмінно справляється з видаленням забруднень там, де безсилі різні губки, серветки й навіть спеціальні розщеплюють бруд суспензії. Дротові шкребки для посуду three mini з нержавійки відрізняються :надійністю (високий ККД) ; довговічністю (коштом якості металу) ; універсальністю (знімають забруднення різного походження – як органіку, так і неорганічні) ; доступністю (низька вартість) практичністю (асортимент дають можливість вибрати потрібний варіант для індивідуального побуту або для посуду мережі громадського харчування); антикорозійними властивостями ; делікатністю щодо емалі й будь-який інший поверхні (неприпустимі тільки для антипригарних покриттів на посуді).Типи дротяних мочалок Кілька класифікацій розмежовують дротові скребки-мочалки на категорії по : конструкції «волокон» ; розміру ; матеріалу обробки (чи присутній додаткова зовнішня «сітка»). Відносно, мочалка може бути проста (виготовлена зі сплетених в один «клубок» і надійно скріплених між собою нержавіючих ниток) і спіральна, коли кожна «нитка» є певним чином скручену з павутинок – зволікань тоненьку спіраль. Маленька зручна й ефективна на домашній кухні або для обробки кутів великого посуду (промислових жаровень, листів, прямокутних сковорідок) в системі громадського харчування. Відповідно, велика – для «капітальної» періодичної чистки речей домашнього вжитку і регулярного використання на промислової кухні потокові завантаження. А Ви знаєте що : Кухонні губки існують з 1940-х років. Вони довговічні й вбирають воду, як ніхто інший, що робить їх ідеальними для очищення всіх типів поверхонь. Однак є ймовірність, що ви неправильно використовуєте їх. Ось все помилки, які ви робите з кухонними губкою. Ви користуєтеся ними занадто довго. Губці кухонної більше ніж тиждень ? Ой. Найкраще викидати губки приблизно через тиждень використання. Якщо користуватися ними довго, то на них – обов’язково буде повно бактерій – і буде неприємний запах на вашій кухні. Ви залишаєте губки в раковині. Після миття брудного посуду виникає спокуса кинути губку в раковину і забути про неї до наступного миття посуду. Однак незалежно від того, наскільки ретельно ви миєте свій посуд, ваша раковина є притулком для бактерій, а залишати губку в середовищі, заповненої мікробами, це – погана ідея. Губки з меншою ймовірністю висохнуть належним чином, якщо їх залишити у вологому, вологому середовищі раковини, що робить їх ідеальним середовищем для розмноження ще більшої кількості мікробів. Ви використовуєте його для всього. Намагайтеся не використовувати кухонну губку, щоб змити кожну дрібну пролиту рідину. Чим більше поверхонь ви торкаєтеся губкою, тим більша ймовірність забруднення. Тримайте губку трохи далі від м’ясного соку і використовуйте паперові рушники для таких заворушень. Ви неправильно його зберігайте. У нас є інші господарські товари, які можуть вас зацікавити.
Шкребки для посуду three mini
Цікаві статті
Шкребки для посуду three mini
хоз-группа –
Очень качественные скребки
Наталья –
Купили два ящика , товар понравился