Інформація для оптових покупців

Оформлення замовлення : Замовлення оформляються через сайт. Мінімальний оптовий замовлення: 2500 грн. і не менше, товару з будь-яких категорій.

Інформація на сайті про наявність товару та ціни актуальна Для Інтернет-Магазинів і Організацій пропонуємо особливі умови роботи.

Інформація для оптових покупців Для перегляду оптових цін і оформлення оптового замовлення: Ви постійний оптовий покупець – увійдіть на сайт під своїм обліковим записом.

Ви новий оптовий покупець – зареєструйтеся на сайті, обов’язково поставивши позначку, що Ваша реєстрація є оптової. 1)

При виникненні питань – звертайтеся за тел. +38 (063) 944- 74-33 2) Пишіть, Gmail – argadah@gmail.com

Информация для оптовых покупателей .

Інформація для оптових покупців Знижки на опт: 1. Разова знижка.

Залежно від суми замовлення надається знижка:

Від 3000 до 4999 грн. 1%

Від 5000 до 6999 грн. 2%

Від 7000 до 9999 грн. 3%

від 10000 і більше 4%

2. Накопичувальна знижка. Залежно від суми замовлень за попередній місяць надається постійна знижка на всі замовлення на поточний місяць:

Від 7000 до 9999 грн. 1%

Від 10000 до 14999 грн. 2%

Від 15000 до 24999 грн. 3%

Від 25000 грн. 4%

Порядок нарахування знижки:

Розрахунок розміру знижки проводиться щомісяця. Разова і накопичувальна знижки не підсумовуються. У розрахунок приймається велика за значенням знижка.

Розмір діючої знижки, а також сума замовлень для розрахунку накопичувальної знижки вказані в Особистому кабінеті Клієнта.

Знижки поширюються на весь асортимент товарів. оплата: Оплата заказу: Оплата тільки – безготівковий розрахунок.

Доставка: Замовлення оформлені: – до 13.00 в робочі дні відвантажуються в цей же день. – після 13.00 відвантажуються на наступний робочий день.

Відправка замовлення: з Понеділка по П’ятницю. По Україні доставка здійснюється транспортними компаніями «до відділення»: “Нова Пошта” «Автолюкс» «Інтайм» «Делівері» (тільки по передоплаті, без післяплати)

Вартість доставки визначається за тарифами транспортних компаній і оплачується Покупцем. Після відправлення посилки номер транспортної накладної надсилається SMS повідомленням.

Гарантія та Повернення: На підставі ст. 9 Закону України «Про захист прав споживачів» повернення товару здійснюється протягом 14 днів з моменту покупки. При виявленні шлюбу зворотна його доставка лягає на продавця.

Шлюб обмінюється або його вартість зараховується при наступному замовленні (товар оплачується за вирахуванням вартості повернення).

Гарантія не поширюється на: дефекти, що виникли в результаті неправильної експлуатації; механічні пошкодження, неправильне зберігання, недбале обслуговування і догляд,

перевищення навантаження, застосування виробу не за призначенням (у тому числі третіми особами – збиток, заподіяний перевізниками); подряпини, під дією дуже низьких температур,

розчинників, кислот, води, механічні пошкодження, стихійних лих ;. Важливо! Пред’являючи претензію, будь ласка, на весь гарантійний термін вироби зберігайте документи,

або інші підтверджуючі факти покупки даного товару, як докази придбання товару безпосередньо в нашому магазині.

Информация для оптовых покупателей

                   +38(063) 944-74-33      Будемо раді співпрацювати!

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР