Прибирання будинку при коронавірусi
Прибирання будинку при коронавірусi .  Як правильно забиратися будинку при коронавірус – поради мікробіолога . Як навести порядок в домі щоб убезпечити себе від коронавируса ?
Можливо , найцінніший порада , яку ми можемо отримати з цього приводу – від мікробіолога .
Доктор Чарльз Г. присвятив свою кар’єру дослідженню того , як мікроби проникають в наш організм і завдають нам шкоди . Тому він знайшов багато способів захистити себе від них .
Як тоді він прибирає свій будинок ?
Більше уваги приділяє кухні , ніж туалету
« Найбільше людей лякає бруд на унітазі » – сказав він . « Ось чому вони найбільше прибирають свої туалети , і в результаті підлогу у ванній виявляється чистіше, ніж пів на кухні » .
І саме там ми готуємо їжу , яку їмо , де діти люблять проводити більше часу , і тому це живильне середовище для хвороб , якщо вона погано очищена .
Прибирання будинку при коронавірусiЗа словами доктора Герба , губка для миття посуду – дуже небезпечний предмет , тому що вона може сприяти розвитку мікробів ,
тому він радить міняти її не рідше одного разу на місяць . Його думка про обробних дошках аналогічно .
« Згідно з моїми дослідженнями , ми їх дуже мало чистимо . Ми не повинні забувати мати окрему дошку для овочів і фруктів і іншу для м’яса » ,
– додає мікробіолог .
Він також пояснює , що нам потрібно регулярно чистити наш холодильник , особливо його ручку , до якої ми постійно торкаємося , і його нижню частину , куди зазвичай стікає вода .
Вона також закликає нас бути обережними , коли ми ставимо пакети на стіл .
« У чверті пакетів , які я і мої колеги досліджували , є шкідлива бактерія Escherichia coli .
І більшість жінок залишають пакети з продуктами прямо на кухні , де вони потім планують готувати » .
Візьмемо , наприклад , поліетиленові пакети для покупок , які ми використовуємо для перевезення продуктів з магазину – ви , напевно , ніколи їх не мили , чи не так ?
Але уявіть , скільки бактерій в ньому вже міститься , після того як ми помістили в них продукти , до яких все в магазині торкалися .
Те ж саме і з рушниками для рук . Доктор Герба воліє використовувати побутову папір для витирання рук після миття , замість рушників  , які легко переносять бактерії .
Але для захисту навколишнього середовища він вибрав текстильні рушники .
Тримайте їх у чистоті , стираючи їх не рідше ніж один раз на тиждень , в вірусний період це переважно навіть два рази в тиждень ;
намагаючись не тримати їх постійно вологими , тому що це ідеальне середовище для розмноження бактерій . Прибирання будинку при коронавірусi

 

Прибирання будинку при коронавірусiЯкщо ви також використовуєте багаторазові ящики для зберігання або скляні пляшки , також намагайтеся мити їх хоча б через день .
Рекомендує дезінфікуючі засоби і вологі серветки на спиртовій основі . Прибирання при коронавірусi
Останнім часом багато говорять про правильні дезінфікуючих засобах . За словами доктора Герба , антибактеріальні креми і вологі серветки – дуже
хороший варіант ,
тому що їх зручніше використовувати при прибиранні будинку .
«Спеціальні препарати, безсумнівно , більш ефективні , але більшість людей використовують їх неправильно і тому не можуть боротися з
мікробами належним чином .
Наприклад , дезінфікуючий спрей слід розпорошити і почекати десять хвилин , перш ніж протирати , але ніхто цього не робить .
Замість цього ми можемо використовувати вологі серветки і відразу ж після цього очистити руки гелем .
Ми повинні чистити їх , навіть коли переносимо білизна з пральної машини в сушильну , тому що ми знову можемо переносити бактерії » , – ділиться доктор .

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

X